Nu we voorlopig geen activiteiten mogen organiseren én we niet op reis mogen biedt de Volkshogeschool u de komende maanden enkele beeldmontages aan via een zoom-projectie.

Op 29 maart 2021 tonen we u een beeldmontage gemaakt door Nadine Boucquaert.
 
Namibië
 

We starten in de Kalahariwoestijn. Daarna rijden we zuidwaarts richting Keetmanshoop. Daar treffen we enkele kokerbomen aan. De meest zuidelijke plaats die we bezoeken is Fish River Canyon. Vandaar gaat het terug noordwaarts naar de Succulent Karoo woestijn en het NamibRand Nature Reserve. Daarna mag een bezoek aan de duinen van Sossusvlei + Dead Vlei niet ontbreken. We eindigen deel 1 in Walvisbaai en Swakopmund.

Het 2de deel van de tocht voert ons langs enkele relikwieën van de prehistorie. Onze eerste stop is aan de Spitzkoppe. Hier zien we onze eerste rotstekeningen. Het hoogtepunt voor de rotstekeningen is in Brandberg. We zien er de “White Lady”. Via Twijfelfontein en het "versteende woud" rijden we naar Kamanjab. Hier maken we kennis met de Himba. Deze bevolkingsgroep leeft nog op zeer traditionele wijze. De montage eindigt in het Etosha National Park, hier spotten we groot wild.
 

Deze beeldreportage wordt u gebracht door Nadine Boucquaert en wordt vertoond via 'zoom',
op maandag 29 maart 2021, om 20u.
 
Wie de projectie wenst te zien kan zich inschrijven vóór 25 maart 2021. U stuurt ons een mail naar volkshogeschool.oostende@proximus.be.
Daarna ontvangt u per mail de link en alle gegevens om toegang te krijgen tot de projectie.

Abonnees van de Volkshogeschool krijgen gratis de link voor de projectie.

Niet-abonnees krijgen de link toegestuurd na betaling van de luttele som van 1 Euro .
Betalen kan op rekening nr. BE90 6103 8850 8232 van Frank De Leger en dit ten laatste op 24 maart 2021.

Terug   Omhoog